Smält Milda mat- och bakmargarin och krossa kexen grovt i en matberedare. Grädda i ugnen i ca 8-10 min. Häll fyllningen i formen och grädda i ca 45-60 min. 100 g Milda mat- och bakmargarin
När jag hittade det här receptet kunde jag inte motstå. Här kommer receptet. Detta är ytterligare en kaka som jag önskar jag kunde baka och äta varje dag
Cheesecakefyllning. Fördela blandningen jämnt på botten av en springform, 23-24 cm i diameter, som du har smörat och mjölat lite lätt på kanterna och lagt ett bakplåtspapper i botten på. Platta till ytan lite lätt med baksidan av en slickepott och grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter. Koka upp och blanda i maizenablandningen och låt koka under omröring i 2-3 minuter tills du har en fin kräm. Vispa i 3-4 minuter och vispa sedan i gräddfil. Stoppa in cheesecaken i ugnen på 200 grader och sänk värmen direkt till 120 grader (öppna inte ugnsluckan) och grädda i 45-50 minuter. Stäng av ugnen, lufta några sekunder och låt cheesecaken stå i eftervärmen i ytterligare 50 minuter
Idag får du receptet på efterrätten vi hade på nyårsafton, cheesecake med passionsfrukt och lime. Ställ cheesecaken i kylen i minst 1 timme eller tills gelén svalnat
Jag älskar cheesecake och här gjorde jag en sockerfritt och lchf variant. Denna cheesecake är inte en sådan jättesöt cheesecake som man bakar med vanligt socker
Rulla snabbt till bollar innan hallon och banan smälter för mycket så det blir svårt. Gottisbollar med hallon, banan och jordnötssmör (10-14 st). 1 dl skivad fryst banan. 1-2 msk jordnötssmör. 1 dl skivad fryst banan. 1-2 msk jordnötssmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.