Skala och hacka potatisen, krydda med grillkrydda, paprikapulver och olivolja. Koka vispgrädden, tillsätt fiskbuljongen och persiljan, rör om tills fiskbuljongen smält i vispgrädden
Vik spättan dubbel, salta och peppra och stek i smör. Skala och finhacka rödlöken och riv pepparroten. Samma sak med dagens fördrink… men den kommer bloggas om såklart i samband med duellen
Jag brukar steka den och krydda med lite salt och goda kryddor eller som i det här receptet först steka den och sedan ha på en het och söt sås som kokar ihop till en glaze som täcker ostbitarna
600 g rödspättafilé 1 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 2 ägg 2 dl ströbröd smör, till stekning rapsolja, till stekning. 1Citronyoghurt2 dl grekisk yoghurt 1 citron, skal från 1 och saft från 0,5 citron 1 klyfta vitlök
till ochmed haft fisktema en hel vecka här på bloggen då jag gick igenom fördelarna med att äta fisk och olika tillagningssätt, som panering, i ugn, i stekpanna och i gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.