Ångad och stekt spätta med Räkkrocketter och två såser
Mat och smak
Mat och smak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g spätta
  • 250 g räkor med skal
  • 1 ägg till panering
  • 1 dl mjöl till panering
  • Panko
  • Salt,nymald vitpeppar
  • En halv morot
  • 5 cm purjo
  • 1 lagerblad 5 vitpepparkorn 1 msk tomatpure
  • 2 dl vitt vin
  • En fjärdedels fiskbuljongtärning
  • 1 dl grädde
  • mjöl och smör
  • Överblivet panneringsmjöl och ägg ifrån fisken
  • Salt,nymald vitpeppar
  • 25 g smör
  • 25 g vetemjöl
  • 0,5 dl räkbuljong
  • 0,5 dl grädde
  • Panko
  • 150 g osaltat smör
  • 3 äggulor 1 msk citronsaft

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.