Det blev den här såsen, som visade sig bli så god att jag måste dela med mig av receptet. Om du inte har Dijonnaise hemma kan du blanda vanlig dijonsenap med lite majonnäs
Till fisken hade vi kokta färskpotatis och en kall såsmed smak av lime och sambal oelek. Vi åt ugnstekt lax som jag kryddade med salt och en kryddmix från Santa Maria som heter Sea food & fish och ringlade över lite limeolja
Blanda med yoghurt, limesaft, salt, vitpeppar och kanske lite socker beroende på hur söta morötterna är (har du ingen lime så fungerar citron också bra)
OK, nu har den påverkan gått över som den hemska episoden om kycklingfarmen beskriven i boken "Två husvagnar" av Marina Lewycka orsakade, ochdärmed serveras kyckling igen här på bloggen, men absolut mer sparsamt, läs bara detta
Receptet kommer från bloggen Food for long life och recepten är precis som bloggtiteln avslöjar, hälsosamma ochmed en stor tanke på att kroppen ska må bra och att vi ska leva länge, grymt tycker vi på myTaste
Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av såsoch smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Midsommarafton – Helgrillad spädgris medsåseroch färskpotatis. Efter kanske tio minuters sporadiskt bubbel är det dags att smaka av med salt och peppar
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfilé och kantareller. Salt och sv. Skär fläskfilén i en cm tjocka skivor, bryn köttskivorna i smör och krydda med salt och svartpeppar
Igår stod hemgjord potatismos och fiskpinnar på menyn och för att göra det hela lite roligare svängde jag ihop en kall, god sås att servera till - perfekt att göra med potatisen kokar
rikligt med paprikapulver. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Smaka av med salt och peppar. Då har jag en god sås till dig som passar till det mesta, och ett gott alternativ till potatissallad, gratäng eller pommes
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.