Sätt ugnen på 250°C. Sätt in bullarna mitt i ugnen, sänk värmen till 225°C - grädda i 8 - 10 minuter. 5 dl vatten. 25 g jäst. 250 g konserverade kikärter
Sätt ugnen på 175 grader. Stek i lite olivolja och sätt sedan in i ugnen i ca 15-20 min. Mixa ihop ägg, vitlök, ströbröd, basilika och soltorkade tomater i en mixer
Sätt ugnen på 175 gr och stoppa in kycklingen i ca 20 minuter. 175 gr och. Den här rätten kan förberedas för att sedan avslutas med dryga 20 minuter i ugnen
Sätt ugnen på 175 gr och. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Det här receptet har haft flest visningar av alla mina inlägg under åren
Sätt ugnen på 175 gr och. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Det här receptet har haft flest visningar av alla mina inlägg under åren
1 gurka. 1 tsk salt. 1 msk citronsaft. 2 msk olja. Svartpeppar. Chiliflakes. Riv gurkan på rivjärnets grövsta. sida eller använd en grönsakssvarv om du har
1 hacka all lök och stek med curry. Lägg åt sidan. 2 skär kycklingar i bitar och bryn. 3 tillsätt allt förutom briccoli och blomkål i en gjutjärnsgryta
2,5 dl grädde. Låt sjuda tills rotfrukterna börjar mjukna, ca 10-15 min, beroende på tjocklek och sorter. Häll över i gratängform, strö över ost och kör gratängen ca 15 min i ugnen tills den får fin färg. 2,5 dl grädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.