Rör ner övriga ingredienser och klicka ut smeten i muffinsformar. ca 12 stycken ganska så stora muffins. 125 g smör2 dl socker2 ägg1,5 dl mjölk4,5 dl vetemjöl2 tsk bakpulver2 tsk vaniljsocker2 dl frysta hallon1 dumlekola till varje muffins (ca 12 st)Vispa ihop smör och socker. Tryck ner frysta hallon (ca 3 i varje) och en dumlekola delad i fyra bitar
Fördela smeten i muffinsformar och toppa med resterande mängd rabarber. Dessa muffins är riktigt goda. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Synd bara att han själv inte riktigt verkade förstå hur perfekt det var utan föredrog att äta ostbitar, men han får öva lite, är ju inte van vid sånt med brödkonstistens för dessa var faktiskt jättegoda, jag lovar
Toppa med kokosflingor. Låt svalna och bred över muffinsen. Koka upp kakao och mjölk med hälften av sockret (1dl) och låt svalna. Häll/ klicka i smeten i 16 muffinsformar till ungefär hälften av formen
Gör sedan fyllningen med smält smör, vaniljsocker, socker, havregryn och stött kardemumma. Häll först smeten i 12 stora muffinsformar, klicka sedan i fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.