Vi ville utnyttja de fantastiska Mango vi hittade och gjorde en choklad- och mangotårta. När vi var i spanien bjöds vi på middag av våra norska grannar och gjorde en dessert som tack
Mangotårta. Det blir lätt lite väl mycket av det goda livet här hemma. Så ibland behöver vi tänka efter en extra gång om det verkligen är nödvändigt med grädde i all mat och ta det lugnt ett tag
En ferrerorochertårta med nutella och en hallon- & mangotårta blev det. Så jag gjorde helt enkelt en glutenfri botten och resten likadant till hallon- och mangotårtan fast lite mindre mängder då det räckte med en liten
Krossa kexen till smulor, gärna i en matberedare. Smält smöret och blanda med kexsmulor och socker. Tryck ut smulblandningen i botten på en form med löstagbar botten
Mangotårta med mandel600 g mandelmassa6 ägg250g mango, tärnaderivet skal av 2 citroner50g mandelspån1 mango, skivad2 dl vispgrädde(vispas och serveras till tårtan)Skär mandelmassan i bit, mixa/blanda ner ägg till en smidig smet, vänd ner mangobitar plus citronskal
Raw hallon- & mangotårta med kokos. Årets födelsedagstårta blev en ljuvlig raw-variant. Tre härliga lager av goda smaker med seg kokosbotten och en syrlig touch av lime
Mangotårta – sagolik. Kristfrids mangotårta igen. Söndag kväll och jag sitter i lugnet på Solhälla, kursgården där vi har utbildningen till Raw Life Educator
1. Krossa kexen till smulor, gärna i en matberedare. Smält smöret och blanda med kexsmulor och socker. 2. Tryck ut smulblandningen i botten på en form med löstagbar botten
Smält smör och låt det svalna lite. Mixa eller krossa kex. Rör ner matfettet i kexsmulorna. Bred ut det i en rund form med löstagbar kant (klä på botten på formen med smörpapper), ca 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.