Igår hade vi garden party här hemma med godavänneroch deras barn. Det var en riktigt lyckad och trevlig kväll med massa skratt, god mat och trevligt sällskap
Som tur var så hade vi bjudit över lite godavänner på fika så vi kunde njuta av altanen och värmen. Jag gjorde ett recept som legat och lurat länge i receptpärmen, citronmarängpaj med vaniljglass
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Tjobalo gummisko, så var det fredag igen vänner. Spännande kex bakades, några köttbitar rullades samman med gott gojs mellan och som om det inte räckte så slängdes en efterrätt också ihop
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Hej vänner. Men först tänkte jag påminna er gamla läsare och tipsa er nya läsare om detta vansinnigt goda vitlöksbrödet som kommer att göra succé imorgon och passar till nästan vilken måltid som helst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.