Jag såg ett nytt matlagningsprogram här förra veckan på typ sjuan eller någon annan liknande kanal där två bröder, den ene slaktare och den andre bagare lagade en massa brödbaserad mat tillsammans
Många gör gubbröran med ansjovis, men jag gör den med matjesill. Gubbröran är en riktig klassiker och idag serverades den på ett gott knäckebröd, men den är lika god på ett grovt bröd eller varför inte till små färskpotatisar
Potatissallad är verkligen sommarmat, eller hur. Det som är extra bra är att det är ett toppentillbehör att förbereda dagen innan, det smakar bara bättre om det får gotta till sig lite
I dag hade vi lite funderingar på att kanske placera våra rumpor på någon av stans restauranger, men efter lite funderingar och "ännavännande" så kom vi fram till att vi faktiskt inte var riktigt sugna på det
I morse vaknade jag i panik klockan 09. 45 och butiken öppnar kl. 10. 00. Jag snoozade lite längre än tänkt, men som tur är har jag inte långt till jobbet
Det blev en liten buffé med mina fyra favoriter. Påskafton, trots att man inte kan tro det när man tittar ut, lite vitt på backen, blåsigt och ruggigt kallt