Laxfylld canneloni
En Smak Av Karin
En Smak Av Karin
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 stora eller 15 små färska lasangeplattor
  • 450 g lax
  • 1 knippa sparris
  • 2-3 msk citronsaft
  • 2 dl riven parmesan
  • 4 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk fiskfond
  • 100 g brieost (valfritt)
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk grovmald svartpeppar
  •  
  • Tomatsås
  • 1 ask coctailtomater
  • 20 svarta oliver utan kärnor
  • ½ kruka basilika
  • 2 vitlöksklyftor 50 g ädelost (valfritt)
  • 2 msk olivolja
  • saft av 1 citron salt & peppar
  • Socker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.