Nu när hösten är här börjar jag känna för att laga till mustiga grytor och vilt. Här bjuder jag på en mör hjortstek med bacon och kapris som går mycket bra ihop med hjortsmaken
Nu är jag åter på banan och är laddad att testa nya recept och inspirera ännu mera. Jag har även bestämt mig för att blir lite mer hälsosam 2013 och ska tappa några kilon de närmsta månaderna och bli ännu bättre på att träna
Tack vare en jagande kollega till mannen har vi för tillfället en del vildsvinskött i frysen och idag var en utmärkt dag att introducera en vildsvinssadel för vår nya piffiga ugn
Oj då, det ekar visst lite tomt här inne. ingen uppdatering till er igår, usch och fy. Men så blir det ibland när orken tryter och både vintermörkret och vinterkylan tar över våra själar och vi slår över på sparlåga
1. Blanda samman marinaden, lägg i köttet och låt det ligga över natten. När det sedan är dags att laga till köttet tar du upp det, saltar, pepprar och grillar