Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkade skinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Varva medfärskostoch vikta skinkskivor. Perfekt helgrätt och perfekt bjudrätt med allt i en gratäng. Jag älskar rotfrukter och det är speciellt gott såhär på hösten
Bred ut blandningen ovanpå skinkskivorna på omeletterna och rulla ihop. 1salt och peppar. 1120 g kokt eller rökt skinka. 1150 g Philadelphiaost eller annan färskost. 1salladsbladVispa ihop äggen med vispgrädde/majonnäs och salta och peppra lite. 1Stek i omgångar i smör eller kokosfett och lägg upp omeletterna på tallrikar eller en stor bricka. 1Blanda Philadelphiaosten med majonnäs och olivolja. 1Skär rullarna i bitar och servera med salladsblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.