Bryt purjolöken i mindre delar och gör likaså medspetskålen. När potatisen nästan är klar är det dags att tillsätta koljan till vattnet och koka den klar tillsammans med potatisen
Dela rosenkålen på mitten och fräs med harricots vertes i smör, salt och peppar. Servera det grillade fläsklägget med purén, spetskål, såsen från buljongen och tillbehören
Receptet nedan är ju lite som köttbullar/biff med ägg, ströbröd och grädde. Gjorde för ett tag sedan enkla köttbullar tillsammans med sonen på Dovhjort, som blev mycket uppskattade, så varför inte fortsätta på inslagen bana
Skiva upp kycklingen och servera på tortillabröd medcoleslawoch salsa verde. Skaka av marinaden från kycklingfiléerna och stek dem påmedelvärmepå båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Förutom tunnbrödssnittarna som vi startade medoch smördegsflanet som jag gjorde till kräftbuffén så bjöd mamma på sin underbart goda västerbottenpaj med kantareller, svågern bjöd på minirårakor som stektes à la minute med tillbehör som löjrom, knaprig bacon, gräddfil och finhackad rödlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.