Dags för min favoritmiddag--> paj. Tänkte variera mig lite och köra på den gröna linjen idag och dessutom utesluta ädelost som jag annars alltid tycks ha i när jag gör paj
Det här receptet är beräknat för tre vuxna som inte är vrålhungriga. Spiskumminsmaken sitter i gräddfilssåsen och ger wrapsen det där lilla extra som gör att man blundar och njuter
Eurovision fick avsluta den soliga och superlediga lördagen. Min kompis Emelie önskade vego. Vi roddade ihop en schysst middag med lite rotsaker, bönor, fetaost och färska kryddor
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
När jag ska ha gäster på middag lagar jag gärna rätter som är lätta att laga, utan krångel och som går att förbereda dagen/dagarna innan, så jag hinner umgås i lugn och ro med gästerna utan att vara överstressad
En god och lättlagad gryta som blir mycket mat (typ 10 portioner eller så). Den här fick jag hemma hos mamma för en massa år sedan och den gick då under namnet ”kreolskans söndagsgryta” om jag inte minns fel