Blanda ihop olja, vinäger, senap och honung i en skål och smaka av med lite salt och peppar. Rosta valnötterna hastigt på medelhög värme i en torr panna
Ingredienser Portioner. 4 500 g färdiggokta rödbetor 1/2 tsk flingsalt 1 burk matvete (à ca 400 g) 1 påse babyspenat eller ruccola (à 65 g) 150 g getost av chèvretyp 600 g varmrökt makrill eller lax Senapsdressing 1 1/2 tsk dijonsenap 1 msk färskpressad citronjuice 1 tsk flytande honung 1/2 dl olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Vi satt lite tysta intill och åt rödbetssalladen. De skålade och hade det fint och var allmänt som man kan tänka sig en familj med teaterpersonligheter
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Förra helgen gjorde jag en god lasagne (det är inte ofta jag hinner laga mat nu för tiden men ibland händer det ) och till det serverade jag en jättegod krispig sallad medfräsch dressing
en bit getost, t ex ett pkt färdiginslagen bit. Tänkte tipsa om en fräsch sallad man kompletera. Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.