Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Snabb och enkel lax får man genom att stoppa den i ugnen med ett täcke av creme fraiche. Blanda creme fraiche, fetaost, salt och peppar till en smet och bred över laxen
Wokad laxmed ingefärskryddad crèmefraiche är vardagsmat av bästa snitt. Men om uppoffringarna inte är större än att äta den här laxenmed ingefärskryddning… Då är jag med och testar gärna ett större intag av den väldoftande knölen
Skär laxen och torsken i mindre bitar. Gustav Trägårdh, den senaste i raden, har smaksatt sin crèmefraichemed dill, vinäger och svartpeppar, och den använde jag i detta recept, en soppa, eller snarare en soppgryta med fisk och grönsaker
Skär laxen i strimlor. Smaka av med salt och peppar. Häll över löken till en kastrull och tillsätt creme fraiche, senap, citronsaft, torkad dill och färsk persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.