Det här är ett oslagbart och klassiskt sätt att ta tillvara på den sista julskinkan, eller helt enkelt slutligen ta död på den när man tröttnat på den efter jul
Till nyår gjorde vi Gordon Ramsey´s recept på beef Wellington. Det är lite pyssligt och kan vara lite svårt om man aldrig har gjort det förut, men lönar sig då resultatet ger nöjda smaklökar och gäster
En variant på vanlig sockerkaka fast med citronsmak. Den smakade som en sockerkaka som min mormor ofta bakade, då gjorde hon den på en paketmix som hon köpte
Mina kommentarer. Min hade knappt fått färg och satte sig som cement i botten av mina formar. Vi hade gäster i helgen och jag gjorde en meny med citron som tema
Vem är inte sugen på något kallt och svalkande nu när värmen nu hittat hit. Det var jag iaf idag så det var bara att börja leta efter något som kunde passa och jag hittade denna ljuvliga citronsorbet som är Jamie Olivers
På förfrågan kommer nu här mina citrontips från Nyhetsmorgon där jag var med i början av mars och visade hur man tar hand om hela citronen - inte bara i maten
Söta saker. Form som rymmer minst 1 1/2 liter3 ägg2 dl socker100 g smör1/2 dl mjölkrivet skal av 1 citron3 dl vetemjöl1 1/2 tsk bakpulvermatfett och ströbröd till formen