Den här cheesecaken var jättegod, fräsch och en perfekt avslutning på en middag. Du kan göra hela cheesecaken i förväg och förvara i frysen, men geléglasyren bör du göra och lägga på samma dag som kakan ska serveras
Låt detta svalna i kylskåp innan du brer detta över cheesecaken. Jag hade cheesecaken i frysen över natten och sen bredde jag ut chokladtryffeln innan servering
Bakverk och foto Madame Edith______________________________________________________Fler recept på cheesecake hittar du HÄRFler recept med choklad hittar du HÄR
Ta ut cheesecaken ur ugnen under tiden som du gör toppingen. Bred försiktigt ut krämen på kakan (försök att inte ha sönder ytan när du brer över toppingen, så vida du inte vill ha en marmorerad cheesecake) och sätt tillbaka in i ugnen i 10 minuter
Ta ut cheesecaken 15 minuter innan servering. Botten. Smält smöret. Kör digestivekexen i en matberedare. Häll på smöret och kör ihop till en smulig massa
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt. Smält smöret, häll i filen och kaffet och blanda det med äggsmeten