Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Ganska svårt tycker jag nog men efter mycket googlande och tipssökande efter hur degen ska bli riktigt fluffig men samtidigt saftig tror jag mig faktiskt hittat det ultimata receptet
Kola och Hallonpaj toppad med maräng och färska hallon, enriktig hallondröm. Inspirationenfullkomligen blomstrar här som ni kanske märkt, jag fullkomligen älskar att stå i köket och förvunna in i min fena lilla kreativa värld
Den är lättgjord och jättegod, och ett riktigt bra alternativ till egengjord äkta bearnaise - som kan vara lite knepig att få bra om man inte har snitsen - och färdigköpt, som i sin tur nästan alltid innehåller en massa konstigheter
Vi åt kycklingfileér med smak av citronoch vitlök. Rivet skal från ½ citron. Till kycklingen hade vi skivad ugnspotatis ochen kall sås med samma smaker i som till kycklingen
Jag toppade med lite svart kaviar, dill ochenliten räka… och så envridencitron på sidan. Det blev Flädersorbet med citronoch lime som toppades med Champagne
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.