Garnera grytan med koriander och servera med tortilla-chips, jalapeño och gräddfil. chorizokorvar. 1chorizokorvar (300 g) 2 st gula lökar 2 st vitlöksklyftor 3 skiva bacon 3 msk olivolja 3 msk tomatpuré 1 tsk malen spiskummin 1 msk paprikapulver 1 msk chilipeppar ancho style 1 st hönsbuljongtärning 1 burk krossade tomater (400 g) 400 g vita bönor i tomatsås en burk 400 g kidneybönor en burk, sköljda och avrunna 3 msk färsk koriander hackad Till servering tortillachips inlagd jalapeño gräddfil Skiva korven. 1Tips Om du använder extra kryddig chorizo, minska eventuellt på mängden kryddor
Smaka av grytan med salt och peppar. ½ frp Delizie Lätt lufttorkad Chorizo. Toppa med koriander och servera med avokado, tortillabröd och Salsa Roja 600 g högrev i bitar
Servera chiligrytanmed mjukt bröd och turkisk yoghurt. Chiligryta. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, chili och paprika tillsammans med nötfärsen tills färsen är helt genomstekt
Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Med rödbruna armar och hals samt en kristallvit torso spritter jag ur sängen då det just slog mig att det är en chiligryta som skall göras till middag idag så här mitt i sommaren
Fortfarande taggad efter att ha hittat chipotle (rökt och torkad jalapeño) och anjos i lokala affären så bestämde jag mig för att testa göra en chiligryta american-style men med lite svenska influenser i form av lök och morötter då det finns få saker som lyfter nötkött lika bra
Servera din chiligrytamed en klick gräddfil, och en sallad på hackad tomat, gurka och salladslök. någon färsk krydda att garnera medBörjamed att skära köttet i tärningar och bryn det i omgångar i en stekpanna i lite olivolja
Krydda med lite salt och peppar. Servera grytan med guaca-mole, tomatsallad, mjuka tortillabröd, nachochips, li-me-klyftor, färsk koriander och gräddfil
Skär köttet i tärningar och bryn i omgångar i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och lägg ner i grytan tillsammans med krossade tomater, pressad vitlök, öl, hackad chilipeppar, oregano, fond, koriander, salt, peppar och liquid smoke
En fräsch gryta med mycket sting. Bryn det snabbt i en het panna med matfett. Fräs i matfett tillsammans med kryddor, soja, tomatpuré och chipotlepasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.