Broccoligratäng medkassler/skink- och ostsås. Skiva purjolöken grovt och låt koka med en sista minut. Späd med mjölken/grädden, lite åt gången och koka upp under omrörning ett par minuter
Medan potatisen kokar kan man förbereda det övriga. Blanda ihop creme fraiche med lite majonäs och tillsätt en liten skvätt mjölk för att göra den lite tunnare, inte "rinnig" men lite tunnare, efter tycke och smak så klart
Börja med att koka upp pastan. Samtidigt hackar du purjolök, paprika och kassler. I med detta i en stekpanna med en skvätt olja innan, och låt det få fin färg
Stek kasslerskivorna och lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Tänkte tipsa er lite snabbt om detta recept medkassler som är så vansinnigt gott. Ris och kassler i samma form och så den där goda såsen med en gnutta majonäs i som bara blir sååå krämig och god
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.