Receptet kommer ursprungligen från LCHF GourmetLåna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
1-2 msk vörtkrydda. Idag provade jag att göra en vörtlimpa som visade sig vara ett lyckat expriment. Ska bli gott att ha skinka och pepparkakssenap på den i jul
När matfettet slutat bubbla - lägg i köttet och bryn i omgångar. Koka upp och småkoka sedan 30-45 minuter under lock. 1-2 msk mango chutney. 4-6 port kokt ris
Alla fick smaka på mitt LCHF-bröd och tyckte att det var gott. 2-3 dl vatten. Igår var det lite tyst ifrån mig för jag hade stickafton här hemma och vi hade fullt upp att äta, dricka kaffe, prata och sticka
Receptet har jag hittat på LCHFrecept. Recept 3-4 portioner. ca 500-600 g köttfärs. 1-2 dl riven god ost. com 3-4 portioner. ca 500-600 g köttfärs. 1-2 dl riven god ost
Jag har alltid älskat mannagrynsgröt och glädjen då jag hittade recept på "falsk mannagrynsgröt" som är LCHF-anpassad var naturligtvis hur stor som helst
Texas Chili från Primalisten. Foto Patriq Hansson. Veckans gästbloggare. Den här veckan har jag den stora äran att ha besök av Patriq Hansson på bloggen Primalisten
0,5 kg grytbitar av gris, lamm eller kyckling / 2 finhackade gula lökar / 4 finhackade vitlöksklyftor / 5-6 cm riven ingefära / 0,5 msk malen spiskummin / 0,5 msk chilipeppar / 1-2 msk parikapulver / 1-2 msk curry madras / 1-2 msk jalfrezi curry powder / 1-2 msk tikka curry powder / 1-2 msk honung / 2-3 msk mango chutney / saften av 0,5 lime / 1-2 msk finhackad inlagd chili / 1 burk Mutti krossade tomater / 5 dl vatten / 1-2 msk grön currypasta / 1-2 kalvbuljongtärningar / 1-2 dl vispgrädde / 4 msk olivolja att fräsa i. Ha ner köttet i grytan och låt småkoka på medelhög värme ca 0,5 - 1 timme beroende av vilket kött du valt. Rulla varje del till en rund bulle, kavla ut varje bulle till ett avlångt bröd ca 3-4 mm tjockt. Grädda bröden 3-4 minuter till de jäst upp och fått fin färg. / 5-6 cm riven ingefära. / 1-2 msk parikapulver. / 1-2 msk curry madras. / 1-2 msk j. / 1-2 msk t. / 1-2 msk honung. / 2-3 msk mango chutney. / 1-2 msk finhackad. / 1-2 msk grön currypasta. / 1-2 kalvbuljongtärningar. / 1-2 dl vispgrädde. 3-4 mm tjockt
Låt sjuda på svag värme ca 20-25 minuter. Idag vaknade vi upp till en riktigt grå höstsöndag. Det småregnar ute och man vill knappt sticka näsan utanför ytterdörren och det är ju inget krav på det heller tack och lov
De är lite pill-i-dutt-iga, med allt hackande och rullande, men det är helt klart värt besväret. Det här kanske kan vara något till fredagsmyset eller till tilltugg på bjudningen
ca 450-500 g strimlad spetskål. In i ugn på 225 grader 15-20 minuter. ca 450-500 g strimlad spetskål. Idag hade jag lite dålig fantasi så jag körde en ta lite vad du har