-) Det blev en julig buffé med en rad goda rätter och så klart glöggprovning och en massa ost. Igår hade vi glöggmys jag och mina kollegor hemma hos Camilla
Du kanske tänkt på att jag då och då skriver att jag ätit middag med G. Ädel sås till medaljonger. Min före detta arbetskamrat och goda Vän G kom på middag en kväll
Tillsätt soja och timjan och smaka av med salt. Vispa ur pannan med lite vatten. Salta och peppra. Servera gärna med potatis eller potatisgratäng, kokta grönsaker och inlagd gurka
I fredags gjorde jag en fläskfilégrytamed vitt vin. Det var en enkel och god fläskfilégryta som alla tyckte om, Isak tyckte dock att det var för mycket lök i den
G. o. d. c. h. e. n. k. l. g. r. y. t. a. ,. f. m. ö. s. b. i. p. V. x. I. 6. 0. ä. é. 1. u. v. 2. 5. (. ). S. P. M. z. å. U. -. 3. L. 4. H. R. N. 7. d l
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skölj gourmetpotatis eller delikatesspotatis i ett durkslag och lägg i en ugnsform
Bryn köttet och salta och peppra. Låt koka upp under vispning och lägg sedan ner köttet i grytan. Skala 1 gul lök och 1 stor vitlöksklyfta och hacka i bitar. Vispa ihop 2 1/2 dl grädde, 1 dl torrt vitt vin, löken, 1 msk vetemjöl, 2 msk kalvfond och 1 msk fransk senap i en gryta
Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och vitlöken. Servera med kokt ris och grönsaker. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Krydda med salt och peppar. Skala och hacka löken och vitlöken. Servera med kokt ris och grönsaker. Vispa ihop grädde, vin, lök, mjöl, fond och senap i en gryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.