Stekt torskrygg med dillslungad sparris och musselskum 14 propoints
Gourmet light
Gourmet light
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Smörebröd med rostbiff och remoulad 5 propoints
  • 2 portioner
  • 2 tunna skivor rågbröd
  • 60 gram rostbiff
  • 1 msk majonnäs
  • 2 msk pickles
  • 1 krm curry
  • Svartpeppar
  • Persilja
  • Tomat
  • Gurka
  • Syltlök
  • Salladsblad
  • 2 msk rostad lök
  • Stekt torskrygg med dillslungad sparris och musselskum 14 propoints
  • 4 portioner
  • 700 g torskrygg med skinnet kvar, skuren i 4 bitar Snabbrimma, gnid in med salt och låt vila ca 20 minuter
  • Musselskum
  • 1 nät musslor, rengjorda ca 500 gram 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 gul lök, skivad
  • 2 dl vitt vin
  • 2 dl grädde
  • 1 tsk smör till stekning
  • 1 msk smör till avsmakning av såsen
  • Salt
  • 1/2 krm cayennepeppar
  • Sparrissallad
  • 1 knippe grön sparris, skalade
  • 2 msk hackad dill
  • 0,5 citron, saft och rivet skal
  • Salt & svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.