Torskryggmed prästostpuré, stekta kantareller och pepparrotscrèmeHärlig torskrygg som avnjutes medsmörstekta kantareller och krämig potatispuré smaksatt med prästost
Salta och peppra torskryggen. Torskrygg är väl något av det godaste man kan äta. Allra helst äter jag den så här, men det går minst lika bra att steka den som den är med bara lite salt och peppar, serverat med en god potatis- och broccolimos
4 Pumpapuré 1 liten butternutpumpa (à ca 800 g) 1/2 rotselleri (à 350 g) 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl vispgrädde 2 msk asiatisk fisksås 1 - 2 msk vitvinsvinäger ev salt Torsk 2 vitlöksklyftor 4 bitar torskryggfilé (à 150 g) 4 msk smör 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 1 1/2 dl rostade hasselnötter 2 msk finskuren gräslök Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Lägg sparris, fänkål och räkor runt ena halvan av tallriken och toppa med lite plockad fänkålsdill. Riv osten och blanda den med potatis, gräslök, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.