Jättegod glutenfri äppelsmulpaj med havrekokostopping och vit choklad
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 - 5 rejält stora, fasta och aromatiska äpplen
  • 70 g smör, laktosfritt, vanligt eller mjölkfritt margarin efter behov
  • ½ dl färdigt chaisocker - (eller ljust rårössocker + lite kanel, kardemumma och ingefära efter smak)
  • 2 tsk mörk flytande honung
  • 1 dl glutenfria havregryn (Urtekram eller Semper)
  • 1 dl kokosflingor
  • 50 g grovhackad vit choklad - min var med smak av mango av ekomärket Vivani
  • 200 grader ca
  • 25 minuter Servera efterrätten lite ljummen med en klick lättvispad grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.