Är så otroligt less på detta. Igår lagade jag nämligen "pulledpork" till middag. Ni som inte hört talas om denna rätt förrut så är det helt enkelt en bit fläskkött som täcks med en marinad och tillagas i ugnen på svag värme lääääänge så det blir otroligt mört att man bara drar isär det
Gör så här. Gjorde ju Sloppy Joes härom dagen, köttfärsröra i hamburgerbröd, och kom att tänka på att jag även har ett recept på pulledporkburgare med god aioli och tomatsalsa
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Man kan ju givetvis välja att göra en egen barbequesås om man vill försöka unvika onödigt socker, det kommer jag nog göra nästa gång, men den här gången fick det bli en köpevariant på flaska, närmare bestämt den här
Kvällens middag igår bestod av pulledpork, barbequesås, coleslaw och grönsaker serverat i pitabröd. Jag hittade receptet hos Matplatsen för ett tag sedan och det var verkligen så gott som hon sa
Oftast serverar jag pulledpork med sallad och kebabsås. Gör så här. Pulledpork. Blanda marinaden och häll över köttet, gnid in marinaden så att hela köttbiten blir marinerad
Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat. Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.