Servera köttet med klyftpotatis och cafe deparissåsen. När det gäller såsen insåg jag att det inte fanns någon persilja hemma, vilket jag kompenserademed extra dragon ochpersillade ist
Servera med kokt färskpotatisochblancherade sugar snaps. Receptet är lättlagat med ger ändå en känsla av vardagsgourmet, och som i så många andra rätter så är det såsen som gör det
CafédeParissås köper kanske många på påse, ni vet sådant där pulver man blandar ut, och kanske förknippar man inte Caféde Paris heller med fisk egentligen
Förutom min suveräna brushetta (ödmjuk som vanligt) så blev detgrillade kyckling- och grönsaksspett med en härligt pepprig mangosalsa, potatisklyftor ochCaféde Paris
Som vanligt blir det lite så att jag tar upp det som de flesta uppfattar som tillbehör först, nämligen just potatisen och grönsakerna i ugnen, istället för att lyfta fram proteinet, färsbiffarna fyllda medCaféde Parissmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.