Låt allt steka på svag värme några minuter tills brysselkålen känns lite al dente. Vi hade lite förhoppningar om att de kanske hade några flaskor vin till vårt vinprovarprojekt eftersom det inte direkt kryllar av "fyndlisteviner" på systembolaget i vår stad
Alltså - jaktenpåden perfekta tikka masalan. Nja, förvisso är grytan god men jakten fortsätter. på såsen och känn om den är tillräckligt finmixad för dig, sila annars av och häll tillbaka vätskan i kastrullen men låt kryddbitarna vara kvar i silen
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och dela upp den i portionsbitar. Jag utgick från Jamie Olivers grundrecept på bröd, som han också rekommenderar som just pizzadeg, i boken "Nakne kockens återkomst"
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Kalops – denna gång gjord på hemskjuten älg. Några goda vänner besökte oss för några dagar sedan och hade då med sig en rejäl låda älgkött som det gjordes kalops på
Julia är tillbaka i stan och äntligen får jag bjuda henne på något annat än kycklingfilé. Bytte ut grädden och tog bort smör och mjöl, inte allt för komplicerat m
Jag har hittat en bra variant på tetra som innehåller ekologiska bönor av lite olika sorter. Gott med lite blandat och kidneybönorna ger fin färg om du, som här, använder dem i en variant på hummus
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.