Blanda ihop ingredienserna till pajskalet. Tryck ut i pajform och nagga med gaffel. Grädda i ugn ca 20 min i 200 grader, skalet ska vara fint gräddat och torrt
Låt vårrulledegen tina under fuktig handduk. Lägg glasnudlar i varmt vatten ca 15 min. Woka färsen till den är färdigtoch lägg sen ner grönsaker och tillsätt glasnudlar
När jag gjorde fluff till tårtorna för ett tag sedan blev jag himla sugen på att testa om Ahlgrens bilar funkade att använda i glass, var lite rädd för att glassmeten efter att den blivit kall, skulle bli till en enda stor geléklump då bilarna innehåller mycket gelatin, visst blev glassmeten lite tjockare än normalt, jag lät den inte tjockna till sig i kylen över natten utan körde den i glassmaskinen så fort den var kall och det funkade fint, fint att köra den i glassmaskinen, glassen blev tokgod, ja lite väl söt kanske då jag tog i 1,5 dl socker av misstag, 1 dl hade räckt gott och väl då bilarna är så söta i sig, glassen blev liksom lite lenare i konsistensen, inte alls geléaktig
Själv tänker jag ju festa med mina guldharar från Lindt. Här kommer ett tips på en mumsig chokladtårta med mycket chokladsmak, perfekt om man älskar choklad
Jag har nu officiellt sommarlov. Underligt snabbt kom jag in i semesterlunket med noll tanke på arbete, och så ska det fortsätta fram till den 8 augusti