De här receptet har jag haft länge i min pärm och testat det också några gånger. De här med jag och kamera i stundens hetta brukar inte gå ihop och höll nästa på idag också missa det även idag
Jag går på måndagar på scrapbookings grupp och så har vi rullande fika lista. Denna måndag var de min och svägerskan tur att baka och då blev jag inspirerad av Frostrosornas inlägg om mjuk chokladkaka
Mörk choklad- och mintmousse med hyvlad mjölkchoklad. Choklad- och mintmousse. Då var vi inne på år 2008 och gårdagens avslut på 2007 firades med dunder och brak
Börja med formarna. Smält chokladen över vattenbad. Häll 3 tsk choklad i dubbla bullformar. Använd baksidan på en sked och täck kanterna och botten med choklad
God efterrätt alltid men kanske framför allt vid jultid. 6 personer1+2 dl vispgrädde100 g mörk choklad, i bitar - ej 70% blir lite för beskt6 plattor after eight + lite mintessens50 g ljus eller vit choklad Koka 1 dl grädde i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.