Lägg över i en ugnsfast form. Ta upp kycklingen ur marinaden och servera med sås och rotfrukter. Salta och peppra kycklingen och bryn den runt om i en stekpanna med olja
IngredienserPortioner. 4 Rotfrukter 900 g fast potatis 1 morot 2 palsternackor 250 g rotselleri 2 msk olivolja salt och peppar 1/2 tsk rosmarinKyckling 650 g minutfiléer av kyckling 1 tsk olja Persiljedipp 1/2 kruka persilja 2 dl lätt crème fraiche (vitlök) Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kycklingbröstfilé 5. - Rabatt Guldfågeln, Tunnskivad/tvådelad ca 700 g Mer info Ladda kupong
Du kan även använda en eldfast formtillrotfrukterna. Skala citronen, skär loss en litenbit för att gnidainkycklingenmed och tryck därefter in resten av citronenikycklingen och pensla medmarinaden
Gör så här Sätt ugnen på 125 grader Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om i smör Lägg dem i en ugnssäker form och stek färdigtimitten av ugnen till 65° innertemperatur, ca 30 min Skala och skär palsternackor och morötter imindrebitar Koka dem mjuka i lättsaltat vatten Häll av vattnet och blanda ner gräslök, olivolja och citronskal Smaka av med salt och peppar Dela champinjonernaimindrebitar Skala och hacka löken Stek svamp och lök i smör i en stekpanna Blanda ner curryn och låt den fräsa med ett par minuterTillsättbuljongtärning, vatten och crème fraiche Koka ihoptill en simmig sås, ca 5 min Servera kycklingenmedrotfrukter och sås 125 grader Salta. ca 30 min Skal. ca 5 min S
Placera grönsakerna i en stor ugnsfast form eller på en ugnsplåt. Stöt kryddorna i mortel i mortel och blanda medkycklingdelarna, honungen och två nypor salt i en bunke
Lägg iugnsform och häll över soja & olja och vänd runt och peppra lätt. Misomarineradkycklingfilé. Jag får ju dock motvilligt erkänna att jag fullkomligtmisslyckatsmed förra årets nyårslöfte, nämligen att skriva veckomenyer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.