Nu har det hänt och jag erkänner villigt – jag är fullkomligt brödbaksberoende igen. Denna vecka har jag stått med fingrarna i en bröddeg samtliga dagar
När det kommer till just köttgrytor så tycker jag väldigt mycket om den rustika sorten med stora matiga bitar och enkla ingredienser, och det är exakt vad denna grytan är
5. 5 dl vetemjöl2 dl socker1 msk ljus sirap1 tsk bikarbonat1 msk vatten3/4 dl (50g) grovhackad sötmandel200 g margarinLägg mjölet i en hög på bakbordet
God morgon på er,. Här är det kallt, solen skiner och jag har en hel dags jobb framför mig. En bra start på dagen är viktig, och idag börjar jag dagen med en frukost med nybakat bröd – det är riktigt härligt
Mät upp smör, sirap och socker i bunke. blanda med elvisp i 3–5 minuter, tills det mjuknat. Tillsätt vetemjöl och bikarbonat och rör någon minut, tills allt blandats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.