Skaka drinkingredienserna i en shaker tillsammans med is. Förbered ett Martiniglas med sockerkant genom att doppa glaset i äggvita och sedan i strösocker
Fyll en större kastrull till hälften med vatten och placera en mindre kastrull inuti den större. Vill du ge din smörsås en bearnaise-karaktär fräser du lite schalottenlök, tillsätter lite vinäger och hackad dragon och använder detta när du gör äggblandningen
Kom gärna med tips och inspirera mig och alla andra som läser här. Adding parmesan or some other strong tasting cheese to vegetable puree is very good and it lifts up the entire dish
Och så kör vi ju med brynt smör igen, det kan ju inte gå fel. Om, eller nej vänta, NÄR jag lagar dessa igen, så tycker jag att det räcker med hälften av frostingen, den är så otroligt mäktig så det räcker bra med lite mindre
Jag tycker att de är så gott med soppa när det är kallt ute, det värmer så gott. Puree soup is very easy to make and I recommend you to make a bigger batch, so you have soup the following day for your lunch box or why not freeze it and heat it up when you do not have time to cook
1 kg de pommes de terre Ratte du Touquet. 1250 g de beurre. 125 cl de lait entier. 1gros sel. 1poivreLAVEZ les Ratte du Touquet et faites-les cuire dans 2 litres d’eau salée pendant 30 min
färskost med pepparsmak. Koka grönsakerna i en kastrull med vatten och buljongtärning tills mjuka. Blanda i linserna och mixa soppan slät med en stavmixer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.