Jag inspirerades av ett kinesiskt sätt att servera rysk kaviar på räkor där varje gäst får en klick kaviar serverad på toppen av en liten skål med stekta räkor
Blinier (Ryska boveteplättar) under "Maslenitsan". Maslenitsa, ("smörveckan"), också känd som bland annat pannkaksveckan är en rysk religiös och folklig högtid
För att få bra resultat när man steker kött tror jag att man behöver öva lite. Idag har jag stekt ryggbiff och till det blev det ”färdig” klyftpotatis med grönsaker och råkostsallad
Såg att en TV-kock lagade detta häromdagen på Nyhetsmorgon och det såg så gott och smidigt ut. Så jag svängde förbi Coop och köpte hem lite butternut squash och brysselkål
Jag lät mig inspireras av det fantastiska vinet vi köpte i Lyon i somras - en Crozes Hermitage (alternativt tips från Systemet längst ned) med underbar djup inlagd frukt och chokladton - och bestämde mig för att använda mina rominlagda fikon i rödvinssåskoket