Via Mexico till finalen
Remsans bistro
Remsans bistro
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 cl cointreau
  • 2 cl limejuice
  • (Vegetarisk) bönchili med choklad, 8 pers eller 16 bufféport.
  • 300 g svarta torkade bönor (blötlagda under natten)
  • 2 gula lökar, hackade
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 2 stjärnanis 1 torkad chili
  • 1 tsk socker
  • 1 ½ msk spiskummin
  • 1 ½ msk malen koriander
  • 1 burk krossade tomater
  • 1 burk vatten
  • 1 grönsaks buljontärning
  • ½ dl rött vin
  • 2 tsk salt
  • 25-50 g mörk choklad (ej blockchoklad)
  • ev. färsk hackad chili
  • Saftig ananaskaka, 10-12 bitar 1 burk ananasringar
  • cocktailbär
  • ½ dl strösocker
  • 125 g smör
  • 2 dl strösocker
  • 2 ägg 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ dl ananasspad + lite att droppa över kakan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.