Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. För att inte bli det förstnämnda ska du se till att alla dina musslor har stängt när du knackat på dem och att de är hela
Pressa de kokta potatisarna och blanda med äggen, krydda med salt & peppar. Potatisbullar är ultimata när du har lite kokt potatis från gårdagen kvar i kylen som du inte vet vad du skall göra med
Det här är en spanskinspirerad variant av musslormedrökt paprika och vitlök. Jag gjorde det här på blåmusslor men det skulle nog bli lika minst lika bra med till exempel hjärtmusslor
Det var längesedan jag åt röktamussloroch de kommer numera defenitivt att komma upp på rankinglistan över att tillagas lite oftare, dessutom perfekta att ta med sig i båten om man nu inte har kyla
Jag älskar mussloroch äter dem ganska ofta med olika smaksättningar. Det enda man behöver tänka på är att dra av skäggen och skölja musslorna innan tillagning, samt att slänga de musslor som inte stänger sig när man knackar på skalet
Omelettrulle medrökt skinka, pepparrotsost och ruccola. Servera med valfritt tillbehör men jag tog frysta hallon, lite vispad gräddeoch en klick jordnötssmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.