Blanda ner musslorna (både medoch utan skal) och chorizon i den färdigkokta såsen. Nu ska alla musslor ha öppnat sig och vara färdigkokta, skulle det vara någon som fortfarande är sluten skall denna kastas då den är dålig
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Servera med nykokt pasta. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Häll i skinkan och smaka av med salt och peppar. Vi brukar alltid spara en lite bit av julskinkan och för ett tag sedan togs sista biten upp ur frysen för att användas i en god pastasås
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.