Kesoplättar med Grönkål och Parmesan & Financier-Muffins med Apelsin och Stjärnanis
Dagmar's Kitchen
Dagmar's Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • ca
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 50 g grönkål, hackad
  • salt
  • smör att steka i
  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 1 dl rismjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • en nypa salt
  • 2 dl keso
  • 3/4 dl mjölk
  • 1 msk olivolja
  • 2 ägg
  • 0,5 dl riven parmesan
  • smör eller olja att steka i
  • 100 g smör
  • 1 vaniljstång
  • 1 1/4 dl mandelmjöl
  • 1 dl bovetemjöl
  • 1 dl ljust rårörsocker
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk flingsalt
  • 4 äggvitor apelsinskivor och stjärnanis att toppa med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.