Somni säkert förstått såälskar jag lakrits, helst saltlakrits. Omnigillar lakrits och inte besökt den mässan någon gång så kan jag starkt rekommendera den
olja till stekning. Jag serverade den här quornsåsen med jasminris, rödkålssallad med senapsdressing, lite paprika och färskt bröd som pappa köpt med hem
)Några bilder för inspiration somni kan klicka på för större bild. Han drog iväg och handlade lite rödspätta och nedan finner ni vad vi knåpade ihop till en ypperligt god middag
Soppa tänker nog många är höstmat, men denna soppa är så god att den går att äta året om. ) I med crème fraiche och kräftstjärtar och rör runt tills soppan är genomvarm
Det är en så himlarns smarrig kall såssom vi serverar er idag, en såssomni säkert kan ha på många mattallrikar och sominte kräver några konstiga ingredienser
Såni vänner som blir hembjudna till oss nästa gång, kommerdefinitivt bli bjudna på det här. Det finns nog inget bättre när man kan gå ut i trädgården och plocka sina egna färska kryddor som man sedan använder i matlagningen
Om jag då gör en vanlig sås, kommer den att bli vattnig. Smaka av med vitpeppar, tillsätt dillen, och red av såsengenom att pudra över vetemjölet under omrörning
Här kommer ännu ett recept från Mette Ankarloos Medelhavsmat för svenska kök. den finns i en mängd olika varianter, men jag (eller snarare vi ) råkar givetvis tycka att just den här kombinationen av ingredienser är godast
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.