A week in september – Boktips – Höstgryta – Skånsk Äppelkaka
Pinkladycookbook
Pinkladycookbook
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 23 g, högtrycket hänger i fortfarande. V i l k a Indianskommar d a g a r det är som fortsätter :-) Så Capribyxorna och ballerinaskorna sitter fortfarande på.
  • 3 barn sett framemot en skön solsemester i Thailand och hur hon sedan på ett ögonblick förlorar nästan allt. Hon skriver och blottar sig om Allt, reaktionerna hon fick ifr nära och kära, jobbkollegor, nya och gamla vänner som kom och stöttade henne när hon och hennes son som överlevde kom hem, den långa tiden går det att läka? att förstå? och att sedan tillslut att acceptera det fruktansvärda som har hänt. Att sedan åka tillbaka, minnas igen, gråta och gå vidare och hitta ett nytt sätt att leva på och sedan trots allt att hitta kärleken på Nytt mitt i sorgen och hur livet blir annorlunda på alla sätt och vis.
  • 1 kg grytbitar/högrev
  • 1 morot
  • 1 stor gul lök
  • 1 bit rotselleri
  • 1 purjolök lite smör
  • salt och peppar
  • 4 dl rött matlagnings vin/ el vanligt rött vin
  • 3 lagerblad Sås
  • 2-3 dl vispgrädde
  • ljust redningsmjöl
  • 1 kalvbuljong
  • 5 min och red av med ljust matredningsmjöl och salta och peppra, häll i en klick svart vinbärsgelé.
  • svenska äpplen
  • kanel
  • smör till formen
  • ströbröd
  • 12 min
  • 175-200 g Serveras med vanljsås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.