Rosmarinmarinerad fläskfilé och färskpotatissallad
bevemyrs
bevemyrs
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner Ingredienser:
  • 1 kg färskpotatis
  • 1 knippe grön sparris
  • 1 knippe vårlök och/eller en liten rödlök
  • ruccolasallad
  • (byt gärna ut grönsakerna efter säsong)
  •  
  • Dressing
  • 1 ägg 2 msk Dijonsenap
  • 2 vitlöksklyftor 1Ž2 dl solrosolja
  • 1 Ž2 dl olivolja
  • 3 msk hett vatten
  • salt, peppar
  •  
  • Ingredienser
  • 3 kg fläskfilé
  • 6 msk smör
  •  
  • Marinad 1
  • 2 lit vatten
  • 150 g salt (1 1/4 dl fint salt eller 1 1/2 dl grovt)
  • 10 rejäla kvistar rosmarin – 3 msk torkad
  • 6 skivade vitlöksklyftor
  • 2 tsk grovmald vitpeppar
  •  
  • Marinad 2
  • Strimlat skal av 3 citroner och/eller lime
  • 4 dl olivolja
  • 4 msk hackad, färsk rosmarin – 2 msk torkad
  • 1 stor vitlöksklyfta 1 tsk grovmald vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.