Kylan biter sig ju envist kvar och vad kan då vara bättre än att värma sig med en varm soppa. ca 4 persca 400 g blandfärs1 gul lök, hackad1 vitlöksklyfta, pressadolja1-1,2 liter vatten2 köttbuljongtärningar6-8 potatisar, tärnade1 gul paprika, tärnad3 msk tomatpuré3 msk chilisås1 påse tacokrydda1 burk vita bönor i tomatsås2 ½ dl matgräddesalt och pepparKrutonger
Skär ner kyckling i mindre bitar och stek på dom i lite olja tills dom är så gott som klara ha över lite sweet chillisås och fräs på en kort stund till
Oj, vad glad jag är över alla bra matbloggar som finns. De ger mig massor av inspiration och god mat. För någon vecka sedan provade jag Gourmetmorsans Fläskfilé i chutneysås och i dag bjuder jag på ett recept från Linda som har matbloggen Kryddburken
Rödbetor, dem kan man använda till mer än bara inläggning. Jag lägger egentligen aldrig in dem utan älskar att ugnsrosta eller koka dem och använda i sallader eller bara äta dem nybakade med fetaost eller chevréost eller västerbottenost