Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Stek sparris, haricoverts, lök och vitlök i smör,salta och peppra. Rör i kamutvetet och majsen. KamutveteSparrisHaricovertsEn gul lökMajsEn vitlöksklyfta,pressadSmör att steka iKoka kamutvetet enligt anvisning på paketet
Servera fläskkotletterna i skysåsen med rostad potatis och äpple samt grönsaksstavar. Fläskkotletter. Blanda potatisen med olivolja och salt efter smak
En god och lätt spenatsalladmed en varm blandning av svamp och pancetta. Häll ner dressingen i stekpannan och häll över alltsammans i skålen med spenaten
Pressa över vitlöken och krydda med salt, svartpeppar och torkad persilja. Så nu sparade jag blasten från blomkålen som gick åt till helgens pizzabak och använde den till en varmsallad att äta på kvällen efter jobbet
Pasta ochtomatsås. Särskilt med pastasås eftersom de oftast inte har någon proteinkälla i sig. Då och då kan jag tänka mig en veganrätt till middag (när vi inte har något kött hemma och jag inte orkar gå och handla
Servera med sesamfrö och chilli på topp. Hetta upp en stekpanna med mycket olja. Det här blev alla fall salt-sött, smakrikt och lite bränt på ett gott sätt
Den här "salladen" åt jag till middag idag, tillsammans med quinotto på svart quinoa, lök, morötter, svamp, tomat, buljong, vitlök, timjan, basilika och svartpeppar
Bryt mozzarellan i mindre bitar och blanda med zucchinin. Toppa med färsk basilika. salt och peppar. Här kommer ett recept på en superenkel sallad som går hem hos de flesta
Vi är inte speciellt förtjusta i oliver här hemma, så det blev istället isbergssallad, körsbärstomater, gurka och rödlök som fick hålla Fetaosten sällskap tillsammans med lite svartpeppar, salt och italiensk salladsdressing
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladenvarm, bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.