Lättlagad kasslergryta med lök, champinjoner och ädelost. =)Kasslergryta med ädelost700 g kassler1 gul lök200 g champinjoner3 dl vatten1 msk kalvfond3 dl matlagningsgrädde2 msk vetemjöl (+ lite vatten)150 g ädelostStrimla kasslern, hacka löken och skiva champinjonerna
Man tager vad man haver och denna gången blev det en kryddskinka på cirka 3 kg. Ett fantastiskt gott alternativ eller komplement till den klassiska julskinkan
Den här jättegoda potatiskakan blir ett perfekt tillbehör till framförallt fisk, men även till kött. Den smakar ljuvligt till några skivor kallrökt lax, men är också god ex vis till en bit stekt fläskfilé
Sätt ugnen på 185 grader. Kläd en avlång sockerkaksform med baconskivorna genom att lägga skivorna rakt över formen så att ändarna hänger ut på kanterna
Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Har lånat och läst 5. 2 kokboken men den kunde inte ändra min övertygelse om att vi mår bäst av att äta varierat och allsidigt och dessutom röra på oss, än av att följa någon diet