Jag älskar italiensk efterrätt och denna enkla matlagning pannacotta med marshmallow infördes i en japansk tv-program (Receptet var lite annorlunda, dock)
Spänn fast ett smörpapper i en form med löstagbar botten, ca 24 cm diametern. Lägg alla ingredienser till bottnen i en fryspåse och kavla sönder kakorna med en kavel
Pannacottan. lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Dela vaniljstången på längden. Häll grädde, socker och vaniljstångshalvorna i en kastrull och låt sjuda under omrörning i ca 5 min
All sylt och marmelad har vart slut i kylen ett litet tag, men ville inte koka något innan semester då jag visste att vi inte skulle vara hemma regelbundet, lite tråkigt om den skulle bli dålig, tillsätter nämligen inget konseveringsmedel
Fredagsmys i köket - tre olika bakverk blev det, alla tre av det hälsosamma slaget som passar lika bra till fikat, som ett trevligt mellanmål eller mysigt kvällssnacks
Om ni liksom jag älskar citrussmak, ja då tror jag att ni kommer att gilla den här kladdkakan. Perfekt avvägning mellan sött och surt med en härlig seg och kladdig konsistens
Äntligen fredag och helg. För oss i alla fall. Tyvärr har min fredag börjat dåligt. Är det inte konstigt med oss människor att det är först när vi inte är friska som vi fattar hur bra vi har det annars
Jag brukar få inspiration av Ilva till udda mjölsorter, gryn och frön jag inte visste fanns. Dessvärre är det inte sällan udda mjölsorter är svåra att få tag på här hemma
Drömstadslimpa kommer från stadsdelen Drömstad i Lidköping och är i original ett "bikarbonatbröd". Denna receptvariant är inspirerad av guldgrävarna i Alaska
Försökte mig på en dressing laktosfri då vi testar om Jullan inte tål det. Herr Backa är nötallergiker så han fick ta mango raijan som är en favorit på Backastrand
Här kommer ännu. en klassiker som jag lekt om. Har funderat ett tag på denna nu, men inte varit. sugen på att göra, men så var jag hos min nya sponsor igår DJ City grönt och