Sallad är enkelt och gott varma dagar på sommaren. Eller bra att använda rester till. Den här salladen serverade jag faktiskt på midsommarafton till lunch, tillsammans med nybakat bröd, när vi hade gäster
Det här är en av de opublicerade rätter jag nämnde att jag hade på lager, en rätt som dessutom inte kostar så mycket per portion, vilket gör den till en studentvänlig rätt (dvs
God eftermiddag. Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bra, men tyvärr fick jag nyss ett besked som inte var helt oväntat men ändå hemskt att få
På en fantastiskt trevlig vegetarisk restaurang i London som heter Carnevale förstod jag för första gången på allvar poängen med att para ihop linser med pasta
Måndag igen, och därmed självklart ett nytt vegetariskt recept. Den här gången får det bli jättegoda savoykåldolmar med fyllning av quinoa, blandad svamp, lök och vitlök, och med en härlig kryddblandning som har det talande namnet Himalayas höjder (vad den innehåller ser du på bilden)
Har ni ätit hummus till lunch eller middag någon gång. Ja, bara hummus. Inte. Det hade inte vi heller innan vi gick förbi Reggev Hummusbar på Söder en gång och var lite småhungriga och bestämde oss för att ta varsin hummustallrik för att stå oss till middagen