Skala och dela äggen och servera soppan tillsammans med bacon och ägghalvor. Rör i grädden i soppan och smaka av med salt, peppar och gärna riven muskot
Plocka upp äggetmed en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk. Fräs lök och vitlök i smöret i en liten kastrull på medelhög värme tills den blir genomskinlig
• Krydda med salt och vitpeppar. • Skala och dela äggen i två skivor. • Toppa med räkor. 3 ägg (3 ägghalvor per person). • Koka 3 ägg. 3 ägg (3 ägghalvor per person)
Vad behöver man för ägg benedict. 2 ägg1 msk Vitvinsvinäger eller ättikssprit1 sats hollandaisesåsBröd, gärna surdegsbrödRökt skinkaFärsk persiljaSalt och peppar. 1Vad behöver man för ägg benedict. 12 ägg1 msk Vitvinsvinäger eller ättikssprit1 sats hollandaisesåsBröd, gärna surdegsbrödRökt skinkaFärsk persiljaSalt och peppar
1 förpackning Hackad spenat1 st gul lök2 st vitlöksklyftor5 dl matlagningsgrädde2 dl vatten2 st grönsaksbuljongtärningriven muskot salt och peppar hackad gräslök
Kan meddela att de bägge även funkar bra till frukost. ja, kanske inte till en redig grötfrukost, men till pocheratägg och hemmagjord hollandaise blir det en fullträff
Ett pocheratägg är superkrämigt både inuti och utanpå, och ett enkelt sätt att lyxa vardagspastan med, eller lägga på en bit rostat bröd ihop med färskost och avokado
Stek kantarellerna i smör tillsammans med schalottenlök, krydda med salt och peppar Lägg upp kantarellerna medägget och strö persilja och parmesanost över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.