Bryn fläskfilén runt om så den får fin färg. Salta och peppra med 1 tsk salt och 0,5 tsk svartpeppar. Rulla in fläskfilen i lite folie och sätt in i ugnen ca 20 minuter i 200°
Putsa fläskfilén och gör en snitt längs hela filén. Fyll fläskfilén med röran och salta och peppra. Bryn fläskfilén i hälften olivolja och hälften smör i en stekpanna
Skär fläskfilén i tjocka skivor och klappa in salt. Bryn köttet i olja i en gryta eller traktörpanna. lägg över köttet på ett fat och bryn lök och svamp några minuter
Låt fläskfiléerna ligga framme i rumstemperatur en stund innan tillagning. Linda in de heta filéerna i ugnsfolie och låt dem svalna under tiden du rör ihop dressingen (fläskfilén lagas färdigt i folien och blir mycket mör och saftig)
Låt fläskfilén rinna av från marinaden. Häll fläskfilé med sås över nudlarna och servera. Skär fläskfilén i strimlor och låt marinera i ca 30 min i kylskåp. Stek vitlök och fläskfilé under omrörning i 3 min. 400 g fläskfilé