Vispa sedan ner fiberhusk, grädde och salt. Jag blöter mina händer och plattar sedan ut degen. Fördela önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 g tills osten smält och allt fått fin färg. 200 g riven parmesan (Tips är att ta hälften riven mozzarella och hälften parmesan)
Mina allra godaste biffar innehåller kalvfond och bostongurka som ger otroligt god smak. Steker dom i ugnen och resultatet blir alltid kanongott och jag slipper stekos i köket och fettstänk överallt som är bland det värsta jag vet
creme fraiche eller turkisk yoghurt och bröd. Tvätta av purjolöken och strimla, skala löken och hacka. Fräs all lök tills den mjuknat och tillsätt färsen och låt bli väl fräst
Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan. Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong
Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip. Denna brukar gästerna hugga in på direkt och varenda gång så får jag frågor om receptet
Nu har jag bakat den ena sockerfria och mjölfria muffinsen efter den andra här och jag har väl inte riktigt hoppat högt av smaksensation än, men jag kommer allt närmare
Ni hittar receptet på världens godaste vitlöksbröd här. Vi har fyllt kylskåpet med en massa massa gott och jag ska alldeles straxt börja baka på en tårta som ska bli morgondagens efterrätt
Så jäkla enkelt att göra dessa, och blir så gott. Potatischips är ju jättepopulärt världen över, men det kan vara väldigt svårt att hitta krispiga och hälsosamma alternativ
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.