Botten blev frasig ochmed känsla av stenugnsgräddad. Vi landade med en duns rakt in i mathimlen. Hade halva degen sedan förra pizzabaket kvar i frysen, och den fick bli en väldigt läcker helgpizza
Både maken, jag själv och lilla I mumsade i oss så det stod härliga till. Jag valde förstås glutenfri pasta, en sort som passar bra till såser och röror av olika slag eftersom den är "hålig"
Fryst broccoli har jag alltid hemma, liksom parmesanost ochsoltorkade tomater, och tursamt nog fanns det också ett paket med bra korv i frysen, så det ordnade sig
Servera fiskgrytan med gnocchi ochsoltorkadekörsbärstomater. Lägg allt i en ugnsform och blanda med pressade vitlöksklyftor, olja, salt och svartpeppar
Kycklinglevermed Bacon och Kantareller. Smaka av med salt och svartpeppar. salt och svartpeppar. Blanda grädde, dijonsenap soja och dragon - ställ åt sidan (såsen)
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Skölj av kycklinglevernoch låt rinna av ordentligt i durkslag, torka av med hushållspapper. Krydda med salt och chili, ta upp levern och lägg över i en gryta
Aromsmör med tomat och basilika. Aromsmör medsoltorkade tomater till. Pesto med västerbottenost. Lägg smör, tomater, basilika, pesto och tomatpuré i matberedare och kör samman
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.