Lättlagad torskgryta med saffran och tomat - gluten och mjölkfri
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 paket fryst torsk 400 g 5 stora vitlöksklyftor
  • 4 stora morötter - glömde väga dem
  • 200 g paprika - jag använde röd spetspaprika
  • 1 liten mild röd chilifrukt
  • 2 burkar krossade tomater - Mutti, Kung Markatta eller Delizie är absoluta favoriter
  • 1 msk osötad tomatpuré
  • 1 kuvert saffran
  • 2 tärningar fiskbuljong - gärna Fond du Chef
  • lite extra vitlökssalt från kvarn
  • lite pressad citron eller lime - kanske en matsked
  • 2 msk hackad fryst basilika - behändigt med färdighackad från frysdisken
  • olivolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.